Blogg

Nu är Biologg ute!

Nu är Biologg äntligen officiellt lanserad i App Store och på Google Play! Ni kan läsa mer i vårt pressmeddelande på Mynewsdesk. Där finns även en länk till vårt press kit. Hjälp gärna till att sprida ordet genom att dela och gilla våra inlägg om släppet på Facebook, Twitter och Instagram.

TACK till alla våra testare - snart testar vi prototyp 2

Först och främst vill vi ge ett stort TACK till alla som har testat prototypen för Biologg hittills. Er input har varit ovärderlig och vi har tagit till oss allt ni sagt. Vi håller nu på att implementera några förbättringar till följd av den feedback vi fått, så därför pausar vi nu alla nya tester i ett par veckor. Vi vill gärna komma i kontakt med fler testare, gärna fler tjejer/kvinnor och gärna fler yngre testare. Är du intresserad av att testa nästa prototyp? Mejla oss! Vi har också startat en sluten Facebookgrupp för testare där vi regelbundet kommer be om feedback och posta länkar till nya prototyper. Man kan ansöka om att gå med här!

Finansiering sökes!

Hittills har vi finansierat Biologg helt själva, men för att kunna lägga den tid som krävs för att utveckla appen och för att vi ska kunna få ut en fungerande app så snart som möjligt så kommer vi behöva hjälp med finansiering. Därför tar vi tacksamt emot alla tips på bidrag att söka, potentiella samarbetspartners eller andra kreativa förslag. Har du några bra tips? Mejla oss gärna!

Vi fick besök av Natursidan.se!

Förra veckan fick vi besök av Erik från naturbloggen Natursidan.se. Erik testade vår prototyp och skrev en artikel om oss och Biologg.

Testare sökes!

Vi söker efter personer som vill testa vår prototyp för Biologg! Om du bor i Stockholm vill vi gärna ses och testa prototypen på plats, testet tar max en timme. Om du inte bor i närheten av Stockholm kan prototypen också testas på distans via webblänk, den behöver inte installeras på telefonen. Är du intresserad av att bli testare? Mejla oss gärna!